Malin Sjolander Art

Malin Sjolander Art

Personen bakom Malin Sjolander Art är jag Malin Sjölander, 38år gammal och bosatt på landet utanför Nässjö med min familj.

Jag har sedan ja var liten varit väldigt kreativ och alltid testat nya idéer och tekniker i mitt skapande.
 

Det var när jag blev utbränd 2018 som konst och skapande verkligen blev ett viktigt inslag i mitt liv då jag upptäckte de ner stressande fördelarna skapandet hade på mig.

Jag jobbar i många olika medier när jag skapar, akrylfärg målat med målarkniv, tvättsvamp och pensel. Akvarellfärg, tusch och även en blandning av de olika teknikerna tillsammans. Hämtar mycket utav min inspiration ifrån naturen så det går ofta som en röd tråd igenom det jag skapar.

- Medlem i Höglandets Konstronda

- Medverkar i Konstboken ”Nordic Artguide 2021/2022

Tillbaka till blogg